Peltikaton maalaus ja pesu Tampereella ja Ylöjärvellä

Peltikaton maalaus ja pesu on erikoisalaamme ja meiltä löytyy varmasti ammattilainen peltikaton maalaukseen ja pesuun. Tarjoamme ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua Ylöjärvellä, Tampereella ja koko Pirkanmaalla. Teemme omakotitalojen, rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen pesuja ja maalauksia. Maalaamme sekä konesaumakattoja että muita peltikattoja.

 

Peltikaton maalaus on tärkeä osa katon kunnossapitoa ja kestävyyden varmistamista. Yrityksemme kokeneet ammattilaiset ovat erikoistuneet peltikaton maalaukseen ja käyttävät vain laadukkaita ja kestäviä materiaaleja varmistaakseen kestävän ja upean lopputuloksen. Peltikaton maalaus pidentää katon elinikää ja parantaa talon ulkonäköä.

 

Peltikaton maalauksen hyödyt:

 

  • Estää ruostumista
  • Suojaa ulkoiselta rasitukselta
  • Lisää peltikaton kestävyyttä
  • Palauttaa katon ulkonäön

 

Ammattilainen peltikaton maalaukseen


Peltikaton maalauksen hyödyt ovat moninaiset. Se suojaa kattoa sääolosuhteilta, UV-säteiltä ja kosteudelta, mikä pidentää katon elinikää ja vähentää korjaustarpeita tulevaisuudessa. Lisäksi maalaus antaa koko rakennukselle uuden ilmeen ja nostaa sen arvoa. Laadukkaasti tehtynä peltikaton maalaus palauttaa katolle sen toiminnalisuuden. Pesemme ja pinnoitamme myös tiilikatot.

Maalauksen tarpeen arviointi

 

Maalin lohkeilu ja ruoste ovat selviä merkkejä peltikaton maalauksen tarpeesta. Peltikaton maalaus ehkäisee katon vaurioitumista ja pidentää katon elinikää. Maalauksella katosta saadaan kuin uusi nopeasti ja edullisesti ilman kallista remonttia. Hyvännäköinen katto myös parantaa talon ulkonäköä.

 

Laadukkaat materiaalit ja peltikattomaalit


Palveluumme kuuluu kattava tarkastus ennen maalaustyötä, jotta voidaan varmistaa katon kunto ja mahdolliset korjaustarpeet havaitaan ajoissa. Maalausprosessi toteutetaan huolellisesti ja ammattitaidolla, käyttäen sopivia menetelmiä. Meillä on oikeat välineet kaikkien peltikattojen turvalliseen puhdistamiseen ja maalaamiseen. Peltikaton maalaukseen käytämme vain laadukkaita peltikattomaaleja. Maaleja on saatavilla useissa eri sävyissä, joista löytyy varmasti mieluisa ja taloon sopiva.

Katon puhdistus ja maalaus

Peltikaton maalauksessa tärkein työvaihe on katon puhdistus. Puhtaaseen pintaan maali tarttuu hyvin kiinni ja maalipinnasta tulee ehjä ja sään rasituksia paremmin kestävä. Kunnostettu peltikatto kestää hyvänä vuosia ja vältyt kalliimmilta kattoremonteilta.

 

Suomen Laatukattojen tekemä maalaus suojaa kattoa vaihtelevilta sääolosuhteilta ja muilta ympäristötekijöiltä. Tarjoamme kattavan ja yksilöllisen palvelun, joka vastaa heidän tarpeita ja odotuksia. Ota yhteyttä meihin ja anna ammattilaistemme auttaa saamaan peltikattosi loistamaan kestävällä ja kauniilla tavalla.

Referenssikohteitamme