Peltikaton pesu ja maalaus Tampereella ja Etelä-Suomessa

Suomen Laatukattojen ammattilaiset pesevät ja maalaavat peltikattoja Pirkanmaan, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Teemme omakotitalojen, rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen pesuja ja maalauksia. Maalaamme sekä konesaumakattoja että muita peltikattoja.

Maalin lohkeilu ja ruoste ovat selviä merkkejä peltikaton maalauksen tarpeesta. Peltikaton maalaus ehkäisee katon vaurioitumista ja pidentää katon elinikää. Maalauksella katosta saadaan kuin uusi nopeasti ja edullisesti ilman kallista remonttia. Hyvännäköinen katto myös parantaa talon ulkonäköä.

Meillä on oikeat välineet kaikkien peltikattojen turvalliseen puhdistamiseen ja maalaamiseen. Peltikaton maalauksessa tärkein työvaihe on katon puhdistus. Puhtaaseen pintaan maali tarttuu hyvin kiinni ja maalipinnasta tulee ehjä ja sään rasituksia paremmin kestävä. Kunnostettu peltikatto kestää hyvänä vuosia ja vältyt kalliimmilta kattoremonteilta.

Suomen Laatukattojen tekemä maalaus suojaa kattoa vaihtelevilta sääolosuhteilta ja muilta ympäristötekijöiltä. Peltikaton maalaukseen käytämme vain laadukkaita peltikattomaaleja. Maaleja on saatavilla useissa eri sävyissä, joista löytyy varmasti mieluisa ja taloon sopiva.

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton arviokäynti ja tarjous peltikaton pesusta ja maalauksesta puh. 040 801 3419

Peltikaton maalaus

  • Estää ruostumista

  • Suojaa ulkoiselta rasitukselta

  • Lisää peltikaton kestävyyttä

  • Palauttaa katon ulkonäön

Peltikaton maalaus pidentää katon elinikää ja parantaa talon ulkonäköä. 

Referenssikohteitamme