Peltikaton pesu ja maalaus

Suomen Laatukattojen ammattilaiset pesevät ja maalaavat peltikattoja Pirkanmaan, Uudenmaan, Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Teemme omakotitalojen, rivitalojen ja kerrostalojen peltikattojen pesuja ja maalauksia. Maalaamme sekä konesaumakattoja että muita peltikattoja.

Maalin lohkeilu ja ruoste ovat selviä merkkejä peltikaton maalauksen tarpeesta. Peltikaton maalaus ehkäisee katon vaurioitumista ja pidentää katon elinikää. Maalauksella katosta saadaan kuin uusi nopeasti ja edullisesti ilman kallista remonttia. Hyvännäköinen katto myös parantaa talon ulkonäköä.

Meillä on oikeat välineet kaikkien peltikattojen turvalliseen puhdistamiseen ja maalaamiseen. Peltikaton maalauksessa tärkein työvaihe on katon puhdistus. Puhtaaseen pintaan maali tarttuu hyvin kiinni ja maalipinnasta tulee ehjä ja sään rasituksia paremmin kestävä. Kunnostettu peltikatto kestää hyvänä vuosia ja vältyt kalliimmilta kattoremonteilta.

Suomen Laatukattojen tekemä maalaus suojaa kattoa vaihtelevilta sääolosuhteilta ja muilta ympäristötekijöiltä. Peltikaton maalaukseen käytämme vain laadukkaita peltikattomaaleja. Maaleja on saatavilla useissa eri sävyissä, joista löytyy varmasti mieluisa ja taloon sopiva.

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton arviokäynti ja tarjous peltikaton pesusta ja maalauksesta puh. 040 801 3419

Peltikaton maalaus

  • Estää ruostumista

  • Suojaa ulkoiselta rasitukselta

  • Lisää peltikaton kestävyyttä

  • Palauttaa katon ulkonäön

Peltikaton maalaus pidentää katon elinikää ja parantaa talon ulkonäköä. 

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennystä saa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa ja vanhempien tai isovanhempien kotona teetetystä työstä.  Kotitalousvähennys on 40 % työn osuudesta. Maksimivähennys henkilöä kohti on 2250 € ja puolisoiden maksimivähennys on yhteensä 4500 €. Autamme asiakkaitamme mielellämme kaikissa kotitalousvähennykseen liittyvissä asioissa. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Esimerkki:

Katon pinnoitus yht. 3500 €

Työn osuus: 2800 €

Kotitalousvähennys: 1120 €

Lopullinen kustannus: 2380 € 

Ota yhteyttä

Soita, täytä lomake, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä WhatsAppilla!

Yhteystiedot

Suomen Laatukatot Oy

Y-tunnus 3129937-5

 

Pahkakatu 4

33340 Tampere

Myynti:

Olavi Kinnunen

Puh. 040 801 3419

WhatsApp

 

Johan Kinnunen

Puh. 040 583 7722

WhatsApp

 

Taloyhtiöt:

Atte Kinnunen

Puh. 040 801 3925

WhatsApp

 

Sähköposti

info@suomenlaatukatot.fi

Seuraa meitä myös Instagramissa

Yhteydenottolomake

Created by