Katon puhdistus ja pinnoitus laadukkaasti Tampereella
 

Suomen Laatukattojen ammattilaiset pinnoittavat tiilikattoja Pirkanmaan, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Tiilikaton säännöllinen huolto ehkäisee katon vaurioitumista ja pidentää katon elinikää. Tiilikaton sammaloituminen tai värin haalistuminen ovat merkkejä kunnostuksen tarpeesta. Pinnoituksella tiilikatosta saadaan kuin uusi nopeasti ja edullisesti ilman kallista remonttia.

Meillä on oikeat välineet tiilikattojen turvalliseen pesuun ja pinnoittamiseen. Tiilikaton pinnoituksessa tärkein työvaihe on huolelliset pohjatyöt. Ennen pinnoitusta pesemme katon tarkasti. Pesun jälkeen käsittelemme katon kasvustontorjunta-aineella, joka poistaa tehokkaasti kaikki sammaleen ja muiden kasvustojen juuret ja itiöt kattotiilistä. Huolellisesti tehty pohjatyö takaa pinnoitteen kiinnittymisen ja pysymisen vuosia hyvänä. 


Suomen Laatukattojen tekemä pinnoitus suojaa kattoa vaihtelevilta sääolosuhteilta ja muilta ympäristötekijöiltä, sillä pinnoitus tekee kattotiilistä vettä ja likaa hylkiviä. Pinnoitukseen käytämme vain laadukkaita materiaaleja. Huoltamalla kattoasi säännöllisesti ja pitämällä huolta tiilikaton pinnan kunnosta vältyt kalliimmilta kattoremonteilta.

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton arviokäynti ja tarjous tiilikaton pesusta ja pinnoituksesta puh. 040 801 3419

Tiilikaton pinnoitus

  • Estää sammaloitumista

  • Suojaa uv-säteilyltä

  • Estää pakkasrapautumia

  • Suojaa kosteudelta

  • Palauttaa katon ulkonäön

Tiilikaton pesu ja pinnoitus pidentää katon elinikää ja parantaa talon ulkonäköä. 

Referenssikohteitamme