TIILIKATON PESU ja pinnoitus

Suomen Laatukattojen ammattilaiset pinnoittavat tiilikattoja Pirkanmaan, Uudenmaan, Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Tiilikaton säännöllinen huolto ehkäisee katon vaurioitumista ja pidentää katon elinikää. Tiilikaton sammaloituminen tai värin haalistuminen ovat merkkejä kunnostuksen tarpeesta. Pinnoituksella tiilikatosta saadaan kuin uusi nopeasti ja edullisesti ilman kallista remonttia.

Meillä on oikeat välineet tiilikattojen turvalliseen puhdistamiseen ja pinnoittamiseen. Tiilikaton pinnoituksessa tärkein työvaihe on huolelliset pohjatyöt. Ennen pinnoitusta puhdistamme katolta kaikki lehdet, neulaset ja muun irtoroskan sekä sammaleen. Puhdistuksen lopuksi käsittelemme katon vielä kasvustontorjunta-aineella, joka poistaa tehokkaasti kaikki sammaleen ja muiden kasvustojen juuret ja itiöt kattotiilistä. Huolellisesti tehty tiilikaton puhdistus takaa pinnoitteen kiinnittymisen ja pysymisen vuosia hyvänä. 


Suomen Laatukattojen tekemä pinnoitus suojaa kattoa vaihtelevilta sääolosuhteilta ja muilta ympäristötekijöiltä, sillä pinnoitus tekee kattotiilistä vettä ja likaa hylkiviä. Pinnoitukseen käytämme vain laadukkaita materiaaleja. Huoltamalla kattoasi säännöllisesti ja pitämällä huolta tiilikaton pinnan kunnosta vältyt kalliimmilta kattoremonteilta.

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton arviokäynti ja tarjous tiilikaton pesusta ja pinnoituksesta puh. 040 801 3419

Tiilikaton pinnoitus

  • Estää sammaloitumista

  • Suojaa uv-säteilyltä

  • Estää pakkasrapautumia

  • Suojaa kosteudelta

  • Palauttaa katon ulkonäön

Tiilikaton pesu ja pinnoitus pidentää katon elinikää ja parantaa talon ulkonäköä. 

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennystä saa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa ja vanhempien tai isovanhempien kotona teetetystä työstä.  Kotitalousvähennys on 40 % työn osuudesta. Maksimivähennys henkilöä kohti on 2250 € ja puolisoiden maksimivähennys on yhteensä 4500 €. Autamme asiakkaitamme mielellämme kaikissa kotitalousvähennykseen liittyvissä asioissa. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Esimerkki:

Katon pinnoitus yht. 3500 €

Työn osuus: 2800 €

Kotitalousvähennys: 1120 €

Lopullinen kustannus: 2380 € 

Ota yhteyttä

Soita, täytä lomake, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä WhatsAppilla!

Yhteystiedot

Suomen Laatukatot Oy

Y-tunnus 3129937-5

 

Pahkakatu 4

33340 Tampere

Myynti:

Olavi Kinnunen

Puh. 040 801 3419

WhatsApp

 

Johan Kinnunen

Puh. 040 583 7722

WhatsApp

 

Taloyhtiöt:

Atte Kinnunen

Puh. 040 801 3925

WhatsApp

 

Sähköposti

info@suomenlaatukatot.fi

Seuraa meitä myös Instagramissa

Yhteydenottolomake

Created by